210 32.32.565

Τρόποι Αποστολής

 Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος αποστέλλονται με  Courier ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ και η χρέωση είναι 2,90 € .

Οι παραγγελίες προς Κύπρο αποστέλλονται με Courier ACS  και η χρέωση είναι 8,90 € για δέματα έως 3 κιλά πραγματικού ή ογκομετρικού βάρους. Για δέματα άνω των 3 κιλών η χρέωση αναδιαμορφώνεται σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο των ACS και θα ενημερώνεστε ηλεκτρονικά για την επιπλέον χρέωση ώστε να προβείτε στην καταβολή του επιπλέον κόστους  της παραγγελίας σας για να μπορέσει να σας αποσταλεί το δέμα .

Οι παραγγελίες προς τις χώρες της Ευρώπης αποστέλλονται με Courier TNT  και η χρέωση είναι 25,90 € για δέματα έως 2 κιλά πραγματικού ή ογκομετρικού βάρους. Για δέματα άνω των 2 κιλών η χρέωση αναδιαμορφώνεται σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο των TNT και θα ενημερώνεστε ηλεκτρονικά για την επιπλέον χρέωση ώστε να προβείτε στην καταβολή του επιπλέον κόστους  της παραγγελίας σας για να μπορέσει να σας αποσταλεί το δέμα .

Οι παραγγελίες προς τις χώρες της εκτός Ευρώπης αποστέλλονται με Courier TNT  και η χρέωση είναι 39,90 € για δέματα έως 2 κιλά πραγματικού ή ογκομετρικού βάρους. Για δέματα άνω των 2 κιλών η χρέωση αναδιαμορφώνεται σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο των TNT και θα ενημερώνεστε ηλεκτρονικά για την επιπλέον χρέωση ώστε να προβείτε στην καταβολή του επιπλέον κόστους  της παραγγελίας σας για να μπορέσει να σας αποσταλεί το δέμα .

 Σε οποιαδήποτε περίπτωση η αποστολή γίνεται μέσα σε διάστημα 10 ημερών, ενώ η παράδοση εξαρτάται από την μεταφορική εταιρία.