210 32.32.565

Πλέξε το δώρο σου! Χριστούγεννα 2014

Πλέξε το δώρο σου! Χριστούγεννα 2014

 

Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για τους αγαπημένους μας, από το χειροποίητο… Η τελευταία γιορτή για το 2014 από τη Delfino Yarns, δεν θα μπορούσε παρά να είναι αφιερωμένη στα Χριστούγεννα, στις πλεκτές δημιουργίες, στο κέντημα και στα δώρα που μπορούμε να δημιουργήσουμε για τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Η έκθεση αυτή έγινε στο σταθμό μετρό της πλατείας Συντάγματος, από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου. Ανακαλύψατε αμέτρητα νήματα που σας εμπνέουν να πλέξετε ρούχα και αξεσουάρ για τους φίλους, τους συγγενείς ή τα παιδιά σας, αλλά και νήματα που ταιριάζουν πολύ στο πνεύμα των Χριστουγέννων, με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε διακοσμητικά για το σπίτι ή στολίδια για το δέντρο!

Επίσης, ανακαλύψατε αποκλειστικά εργαλεία, που κάνουν το πλέξιμο παιχνίδι, με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε τα δώρα σας πολύ εύκολα και γρήγορα, αλλά αποτελούν και ένα ιδανικό Χριστουγεννιάτικο δώρο! Καθημερινά, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της Delfino Yarns, παρέδιδαν μαθήματα νέων τεχνικών, ενώ σας «γέμισαν» με ιδέες και έμπνευση για το πώς να φτιάξετε τις δικές σας ευφάνταστες δημιουργίες.

Τα Χριστούγεννα του 2014, έχουν τη ζεστασιά του… πλεκτού! Σας ευχαριστούμε που ανταποκριθήκατε!

Διοργάνωση: Delfino Yarns