210 32.32.565

1ο Plexis Fashion Party 25-28 Σεπτεμβρίου 2014

1ο Plexis Fashion Party 25-28 Σεπτεμβρίου 2014

 

Ευχαριστούμε όλους εσάς που ανακαλύψατε τον μαγικό κόσμο της δημιουργίας μαζί μας! Χρώματα, νήματα, ευφάνταστοι τρόποι δημιουργίας, αξεσουάρ, πλεκτά, κεντήματα και ιδέες για παιδικές δημιουργίες συναντιούνται στο πρώτο ευρωπαϊκό Plexis Fashion Party!

Για 4 ημέρες, ο σταθμός μετρό στην πλατεία Συντάγματος, μεταμορφώθηκε σε μία γιορτή πλεξίματος και κεντήματος! Είτε είστε λάτρεις αυτής της ιδιαίτερης τέχνης, είτε είστε αρχάριοι, στο πρώτο Plexis Fashion Party μάθατε τα πρώτα βήματα του πλεξίματος, καθώς και νέες τεχνικές δημιουργίας. Ανακαλύψετε τα easy knit νήματα, την καινούρια σειρά με οικολογικά νήματα, τα νήματα που πλέκονται χωρίς βελόνες, αλλά με τα χέρια ή με τα δάχτυλα και τόσα ακόμα… Επίσης, βρήκατε αξεσουάρ για τα πλεκτά σας, χειροποίητες βελόνες, gadget που κάνουν το πλέξιμο ακόμα πιο εύκολο, καθώς και φρέσκες ιδέες για να εμπνευστείτε!

Και τις 4 ημέρες πραγματοποιήθηκαν μαθήματα, όπου διδάχτηκαν νέες τεχνικές, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν fashion shows με ό,τι πιο “φρέσκο” έχει να προτείνει η μόδα του πλεκτού!

25-28 Σεπτεμβρίου 2014, Σταθμός μετρό Συντάγματος. Διοργάνωση έκθεσης: Delfino Yarns Χατζηδάκης / www.delfinoyarns.gr

 

Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ!

Δείτε τις συνεντεύξεις ΕΔΩ!

Δείτε την απευθείας σύνδεση με το κανάλι Alpha και την εκπομπή "Πρωινή Ενημέρωση" ΕΔΩ!